Partytrix4u.com

I fredags blev jag introducerad till det fantastiska partytricket att messa frågan vem man själv är till 118 100. Alltså “Vem är [för+efternamn]”. Så får man svar efter en liten stund med lite random googlad info kan man anta. I alla fall vad det vad vi andra hoppades på när den första i sällskapet fick ändå ganska träffande beskrivning vad gäller ålder, intressen/karriär etc.

Men när jag fick mitt svar var första meningarna bara taskigt uppbyggande: Gustav Almestad 27-årig kille från Göteborg. Gustav beskrivs av sina vänner som en lyhörd intelligent och positiv ung man. …för att sen tas ner och göras ogiltiga med avslutningen Hans intressen är havsfiske, bergsklättring och Bachs pianosonater.

Ja precis, mig på pricken då. Still, ett roligt 20-kronors partytrick.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Partytrix4u.com

Comments are closed.