In order to keep rise

Jag ska jobba vårdish igen. Två kvällar, ganska harmlöst. Jag gör det bara för att jag är så jävla snäll, orka bry sig om pengarna nu när hösten kommer. Bara mer att knuffa mig över skattebetalarlinjen egentligen. Men det var en som dog på stället. Som jobbade där. Kris, de hade fyra dagar. Jag är schyrreburro, men inte mer än att jag bara tar två dagar. Vekt, jag vet.

Men så kommer jag ju om planen går i lås vara ute på Colors med rosa tema ikväll och imorgon kväll vara lite utan sömn (no fylla dock – jag hinner inte efter jobbet!) och då med bara en annan vikarie. Gud skänk mig en vikarie som är mer bad-ass än jag på ansvar.

– – –

(Trams, trist, men jag måste fortsätta skriva just nu.)

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.