Den late säger hej.

Alltså det är egentligen inte att jag är lat. Jag ska jobba vårdish imorrn, och det är tidigt som fan och vagnjävlarna blir till ersättningsbuss för två ynka hållplatser innan bytet nästa buss, och min gå-upp-tid blir kanske kl. 5, men det är inte det, jag kan gå upp tidigt.

Men det där jobbet, det tar fram alla sidor av mig som jag hatar mest. Det har inget med de äckliga bitarna att göra (sånt säger bara de som inte varit där), men det är det första alla tror om jag säger nåt (mest de som inte varit där). Jag är så jävla glad att jag bara tagit mig an två dagar i sommar. Jag är så jävla glad att de inte ringer efter mer. Även om jag inga pengar har (som om de skulle hinna ramla in i tid ändå!). Och eftersom så få fattar problemet kan jag väl bara svara att den late säger hej.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Den late säger hej.

Comments are closed.