Sömmerskor på utgång

Värsta syfesten här igår då jag satt med öl i hand och sydde in det fula utsvänget på de annars heta jeansen (och exakt lika mina andra jeans) jag hittat på Erikshjälpen tidigare på dan, samt det senare tilltaget av Andreas att hala fram nål och tråd för att reapplicera knapp på skjortan som varit en knapp kort sedan way back, oooch det ännu senare tilltaget av Andreas att erbjuda Joel detsamma med hans kavaj. Tack till mamma som har knapp och tråd och tyg hemma av alla slag på samma sätt som jag har sladdar och minnen och diskar. Olika sorters nerd life helt enkelt.


Andreas ser här förvisso lite ut som om han ska fixa en sil.


Men så vare klart och han ser mer ut som en stolt och silfri hippie.

Hulten var med, Svante var med, Joel var med och Andreas var med. Visst skulle några upp tidigt men jag fick dem att fastna i fällan och gå ut på lite dans ändå. Sjukt kul hade vi och vissa sköt upp sina tidiga morgnar oh yeah. Jag är the dans devil. Talar med silvertungan och du är med på noterna. Mer kocky beskrivning av kvällen på Slampbloggen förstås.


Jag tar mig en riktig bögöl med low-carb. Riktigt trist, undvik den.


Sömmerskan Gode fixar Joels kavajstackare, strax innan jobbigt deep talk och sen äntligen utgång. Svante, han är mest afroman vid sidan av.

– – –

Jag har styrt upp rätt mycket jobb på remixen också, men alla de sista tunga partierna har jag skjutit på lätt framtid. Det blir nog en helkväll ikväll, spar ju lite pengar på det också. Om jag inte redan shoppat upp lite hundringar, vilket jag har. Nåväl.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Sömmerskor på utgång

Comments are closed.