Red Planet super-poked by Earth.

Min femordsrubrik hade varit mycket roligare på den här The Onion-doftande engelskan ovan. Men jag är nöjd med gårdagens sändning ändå. Fatta att bara få sitta där och snacka skit i ett par timmar, och få andra att lyssna påt. Mamma tycker jag pratar för fort, men jag har fått fler att hävda min sexy voice. Oh yeah.

Vidare har jag klarat översättningstentan, Iah är en demon på att rätta snabbt. Trevligt. Men det återstår förstås att hämta ut den och kolla vad man missade på, eller om man till och med varit nära VG.

– – –

Det flyttas, som sagt. Jag utsattes för flopp igår då jag alldeles för sent i processen (hellre en last minute man än en one minute man, har jag ju sagt, men kag kanske är lite av båda) skulle dra till antingen ÖoB eller Clarran Ohlson för att köpta flyttelådor. Det var slut på båda ställen, jag blev arg, köpte öl istället, och hann bara hem och vända innan det skulle testas en nyckel och åkas till SR/SVT house of broadcast.

Idag har jag således ännu mer sent fått dra till Ikea för att handla kartong. Men ja, det var billigare, de fanns i lager och jag har nog inte så jävla mycket att packa kvar nu när books och skivor är så gott som undanröjt. I värsta fall blir det J-O-V style och hälla allt lite random i boxar. Åtminstone sa hon att hon gjorde så. Hellre det än min anala packning som är som hämtad ur tetris. Jag samlar till och med hög med hål i kansket i väntan på en lång. Men det är praktiskt i mataffären, jag är en fantom värdig en match mot mamma. Packfantomen.

Så vad fan gör jag här vid datorn? Back to work! (Holla at me om du vill hjälpa till imorrn och jag glömt fråga just dig.)

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.