Slav.

Ok så jag har i alla fall städat undan en sak på min to-do-list idag. Kanske är det inte så stort och kraven kanske inte var så höga, men att stå och hålla föredrag på franska kändes ändå som en rätt ångestframkallande sak. De formella kraven spelas alltid ut av de mer påtagliga prestationskraven man sätter på sig själv helt av egen maskin. Jag läste nästan innantill. Men att det skulle vara på allvar intressant, och bra manus, äh. Det fick vara.

Så nu kan man slappa en eftermiddag innan det ska bli leka DJ på Uppåt Framåt ikväll. Kom gärna dit, Foxmachine spelar nån slags gammrock och jag ska försöka rocka till ett dansgolv med helt annan musik. 40 pix, kl. 21-02 (alltså får man gå till fots hem när det stängt, men det är ju varmt igen så varför inte). Och sen börjar helgen som innehåller läsa klart en bok, sen kommer bokpresentationsvecka som också är tentavecka, sen kommer flyttvecka som också den är tentavecka, sen kommer sista-uppgift-vecka innan det äntligen är dags för the motherfucking Summer of George. Och visst ringde de från vårdjobbet men inte fan tar jag nåt vik inte. Strödagar kanske, får se.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.