En varje år typ av sak

Det händer faktiskt varenda år. Så det snöar igen? Våren i Sverige, eller åtminstone i Göteborg, behöver en liten set-back för att sen kunna blomma ut ordentligt. Sura inte.

Istället för att vara utomhus sitter jag förstås inne och glor på den gamla ’92-klassikern Highway to hell, eller “Ond resa” (bwaahahaha) som den fått heta i Sverige. Det är i alla fall en fabulöst sunkig B-film om ett ungt par som ska rymma för att gifta sig men hindras av Hellcop som kidnappar bruden och tar henne till helvetet. Har de inte lärt sig i B-filmer att man ska lyda konstiga-gubbar-i-obygdens råd? Och har inte gubbarna lärt sig att tala ur skägget? Grabben från naturligtvis åka efter och ta sig genom alla möjliga sjuka grejer i helvetesöknen för att få tillbaka sin löööööv. I den här historien var det dessutom ett misstag och inte en räddning att inte ha premarital sex. Glädjande. Boo-ya moralister!

(Du måste se den! Glasskopan, bara en sån sak. Ja jävlar.)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.