Stoppa mig nästa gång, eller sjung med

Freakishly nog fattar man aldrig hur full man lyckats bli förrän dagen efter då man inser att man sjungit högt precis hela spårvagnsfärden hem, hälften av tiden dessutom genom att skråla med i vad än mp3-spelaren spelar. Ja, inte ensam då förstås, J-O-V och jag var väl på samma nivå, vi delade på lurarna också. Link och hennes från Piteå besökande bror John sov på sina platser på motsatt sida.

Det är spännande att tanken Nämen klart man ska sjunga Usher på vagnen! kan dyka upp överhuvudtaget. Nästa gång blir det väl till att ta med ett dragspel. Men det är i alla fall ett tecken på en lyckad kväll. Jag var ju tvungen att dra från middan med Links syskon för att gå på fölsedagsfest på Vlado’s pizzeria, som J-O-V kallar platsen. Philips lägenhet alltså. Men jag lyckades få med Link och de andra på att också dra på Locus efteråt istället för Nef, och dessutom få dit Emma Mollz och Therese.

Till Phil hade vi gemensamt i the clique skaffat en störd jävla present i form av ett Netto-fynd som jag och J-O-V hittade häromdan när jag fick ett ryck och köpte en massa sjuka varor. Älska skumma affärer med sjuka varor. Anyhoo, du ser the thing nedan.

0209.jpg

Cholle-fondue som enda användingsområde! Vafan är det liksom!? Eller ok, det hävdas att man även kan göra seasoned butter med den men det låter dömt att bli skabbigt som fan. Phil fick sig förutom själva manicken, köpt för halva pris btw, även choklad och jordgubbar. Det lär vara svinäckliga jordgubbar med tanke på säsongen, men ändå. Dessutom skrev vi ett rim på omslaget. Ja jävlar.

Förlåt att jag skryter om fylla förresten. Jag ska skryta om nåt annat istället. Jag har fått en fet jävla spelning på Uppåt Framåt, som förband till Basutbudet. Det kommer bli en blandning av Beat Hospitality och JLA, både blandade låtar och rap över mina untz-låtar. Bara att komma, det är redan nästa torsdag, le 21 fèvrier. Klockan 22 eller nåt sånt skulle jag köra tror jag, och det bli rätt kort så var där i tid. När klubben öppnar vet jag inte. See ya.

(Imorrn har jag förresten lovat att köra den franska orginalversionen av My Way på karaoken. Kom dit också!)

This entry was posted in vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Stoppa mig nästa gång, eller sjung med

Comments are closed.