Ping pong pang

Alltså du måste se Pingpong-kingen. Jag förstår verkligen inte hur det kunde komma sig att vampyr-och-mobbing-filmen kunde vinna i den Nordiska tävlingen på GIFF, över Kain & Abel-och-mobbing-filmen. Vad tänkte de? Jag gillade som sagt Låt den rätte komma in, och jag har förresten glömt att om denna nämna hur fantastiskt bra killen som spelade Oscar var (och egentligen de flesta, men han var starkast lysande). Men WTF, Ping pong is KING.

Samma där: otroligt bra spel (alla inblandade!) och faktiskt samma vansinnigt snygga vinterlandskap, även om dessa landskap var av väldigt olik art om man jämför med Blacke. Men mer än så också, såklart. Bara en sån sak som att jag inte ens brydde mig om att jag fattade på en gång att saker planterades för framtida bruk (vilket inte gör detta till en spoiler), eftersom allt användes jävligt skickligt senare. Man blev glad av att det användes. Eller att man, till skillnad från att inte bry sig om uppenbar plantering, i allmänhet just bryr sig. Alla personer känns trovärdiga och speciella utan att vara komiska inslag eller annat endimensionellt.

Äh förresten, det var nog bara hon Anja, och hennes teckningar, eller bara just dem, som gjorde det. Helt makalöst bra, fan vilken karaktär.

Tack för den gratisvisningen, GP! Jag ska börja spana mer noggrant efter såna erbjudanden framöver så de inte måste komma till min kännedom genom väcknings-SMS.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.