Do the Bildt-man

Kommer ni ihåg professorn på Chalmers? Som skyllde på kapat konto efter trakasserier av Ann Heberlein? Ja, GP skrev ju nyligen om att Chalmers utredning visat att han själv skrivit allt ändå. Dagen efter den artikeln bekräftade herr professor det hela, noterade jag idag, genom att bekymmerslöst skriva vidare på samma harang:

För övrigt skapades det RT:ade kontot på bilden enkom för att twittra detta. Det finns inga inlägg varken före eller efter det, och hen följs bara av Tor. Zzzzzz, haverister på twitter alltså.

Nu hade förstås ovanstående varit helt problemfritt om det var det enda som skrivits, men i sammanhanget att ha påstått sig drabbat av kapning är det tämligen kallt. Ah, man älskar väl pösgubbar som kör en Calle Bildt och bara låtsas som ingenting. Vad Chalmers hittat på för repressalier kan man väl bara spekulera i men jag tror det var en baggis. Ordningen återställd! Nu kan vi återgå till att behandla varandra illa och sen blåljuga om det.

Tönt.

– – –

(Det här inlägget är liiite över gränsen för ointressant skvaller, men eftersom det fanns lösa trådar i det förra om saken tyckte jag att det var värt en uppföljning.)

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Do the Bildt-man

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » J’accuse

Comments are closed.