Nevermore

Igår insåg jag att jag flyttat ungefär var femte månad senaste två åren. Vicket jävulskap!

Jag hade tänkt skylla på bostadsbristen och osäkra andrahandskontrakt och så vidare, det är dock bara halvsant eftersom jag drog på mig två extra flyttar genom att dra från andrahands på Thorburnsgatan några månader i förtid, till Panams andrahandslägenhet på Blåvalsgatan som vi ändå skulle få lämna fem månader senare. Men efter detta var boven förstås att bli plötsligt utkastad pga återvändande andrahandsvärd. Så i helgen lämnade vi även Verkmästaregatan med tillhörande lånekatt efter exakt fem månader, igen.

Trots att David flyttar med oss in för att vi ska ha råd med den femsiffriga hyran har vi ändå ett förstahands på Högsbogatan nu. Den skenbara medelklassen som vi är via frilansande + biblioteksvikariat gav resultat och Wallenstam gav oss direkterbjudande. Det är en fantastisk lägenhet nästan värd sina feta pengar och teoretiskt sett kan vi nu slippa flytta 4 life.

Quoth the raven, nevermore.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nevermore

  1. Pingback: Häntiveckan | Pillow Talk | Nyheter24

Comments are closed.