Souls on departure 666

Jag tror faktiskt inte att jag någonsin mått så illa över världen och velat slå så många människor på käften som jag gjort under denna veckas massiva hatkampanjande mot de som hade mage att anmäla hjältegloriamannen of wikileaks för våldtäkt. Från allmänna “4chan-nihilister” och foliehattar (palla länka) till sportkrönikörer och inte längre så respektingivande vänsterikoner och feminister tävlar världens idioter om att vara värsta mobbaren i detta globala Bjästa. Det enda goda som kommit av saken är att vi i alla fall kan konstatera att det inte är en byhålegrej att pöbeln tvivlar på alla som anklagar populäraste killen i klassen (bästa analys ever).

Jag orkar inte ens skrika eller slåss trots att det är allt jag vill. Kort och koncist önskar jag bara er alla en skön tripp till helvetet, vilket jag till och med som ateist övertygats om att det börjat existera enbart för er skull. Grattis!

För den som vill få chans att göra bättring kan jag rekommendera lite mer läsning:

Erik Berg i Approximation

Mårten Schultz i Juridikbloggen

Oisín Cantwell i Aftonbladet

Anna Hellgren i Dagens Arena

Josefin Brink på Newsmill

Sanna Rayman i SvD

Jenny Westerstrand i sin blogg (med smart koppling till hederskultur, ungefär som jag tänkte i Pillow Talk)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged . Bookmark the permalink.