Lulz-rikoschetten

Veckans ABSOLUT bästa Ström-lulz (jo jag räknar med fler och bättre kommande veckor, som vanligt):

Någon person trollar mailinglistan Genuslistan (precis som ett blogginlägg om “genushyss”) med information om en fejkad mansjour. En uppenbar satir på ett inlägg om tjej/kvinnojourer, och ett mycket roligt och ambitiöst trollande ändå att även registrera en hemsida åt “Roslagens mansjour”.

Andra på mailinglistan surar till och undanbeder spam. Enter Pär Ström, maskulinismens riddare! Som trots att han citerar hela den sanslösa infotexten från “mansjouren” inte fattar att man faktiskt surat på ett faktiskt spam från faktiska troll som han själv indirekt lockat dit från början, utan skriver argt på GenusNytt om diskriminering.

Jag rullar mig på golvet i skratt, samt undrar hur en nätaktivist som Ström kan vara så abnormt efter i internetkulturen. Men lulzen från första troll har uppenbarligen rikoschetterat tillbaka på antifeministerna själva, som naturligtvis instämmer i kommentarerna (well, ok inte alla men en hel del).

memes - Reservour FUUUUUU

Hanna Fridén var den som först upptäckte det hela.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.