Har dom ingen humor så får dom se på lumor

Varför i hela friden förstår inte vissa människor det roliga med vindsvåningen? Hanne Kjöller jämför lolfesten åt det infamösa pekoralet med väskdebatten häromåret och missar helt att det finns mer än ideologi i nämnda lulz. Kjöller, vi skrattade åt att texten är livsstilsporr, extremt hipsterängslig och mer reklamblad än journalistik. Vi lollar, trollar och remixar, vi är inte arga, och det roliga är inte att de har råd med grejer.

Nog för att det är tydligt att de intervjuade har en specifik klasstillhörighet, det är liksom en del av lulzet, och var fan glada att det är uppenbart att twittereliten kan skratta åt precis alla klasstypiska grejer i alla klasser. Att många skulle klassa teppanyakihällen som skitdröm gör det inte till en väskdebatt this time around, och det krävs inte nåt vänsterperspektiv för att vrida sig i skratt åt formuleringarna.

Fattar man inte det roliga föreslår jag en titt på Oskar Hanskas uppläsning.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.