XTRM LOLfest @ SD-troll

HAHAHAHAHAHA ni är såna dumskallar, trollmiffon! I inlägget om SD:s utstormning och failen därvid blev kommentarerna vanvettigt många. Det pågår än i skrivande stund. En läsare får några misstankar:

Mikael har naturligtvis rätt att värja sig då han inte alls är samma person som de tre namnen ovan honom. Det ser jag genom mitt wordpressverktyg som visar IP och mail på de som skrivit kommentarer. Därför ser jag även att någon oresonlig paranoia inte existerar, eftersom DET ÄR SAMMA PERSON SOM SKRIVIT DE ANDRA TRE. Med samma mailadress! Jävla idioter ni är alltså, ska inte ett troll ha lite grundläggande internetkoll och känna till sånt här med IP-visning? Klicka bilden nedan.

Busted! “Som någon påpekat tidigare om Japan…” JA, du själv! OMGOMGOMG.

– – –

Update: Skagedal informerar mig att IP:t är från Japan. So many levels detta.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.