Likartat brunt

Ett liknande fall, förresten, angånde östbergssommar, är Chris Browns fail att komma in i UK för konserter i hans turné. Man vill inte släppa in the dude i landet eftersom man med anledning av hans brottsregister (misshandeln av Rihanna, u know) vill värna om allmänhetens säkerhet. “Public safety is one of our primary concerns.”

JO TJENARE!

Givetvis skulle jag inte sätta min fot på en Brown-konsert, men att inte släppa in honom i landet för det där – vilket jag antar gäller alla sorters resor och inte bara jobb – det är definitivt en fråga om minskat människovärde efter brott. Exakt vad är risken? Brown kommer in i landet och blir ihop med någon tjej och börjar slå igen? I massor kanske? Ska han misshandla sin kvinnliga publik på konserterna?

Nä men seriöst, detta är We don’t take kindly to your sort around here, och det är något man kan göra med full rätt i privata sammanhang – bojkotta, protestera utanför, vafan som helst – men som statlig policy är det faktiskt wack. Jag tror inte det är sättet att få en artist uppenbarligen redan in denial på bättringsvägar. Eller för den delen hans fans som säkert blir vansinniga och trollar nätet med Rihanna-hat.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.