Live long and SUCK IT!

Löpen skriker LÄGG NER SKITEN och ANNA FLYDDE I TÅRAR. Själv flabbade jag. Varje år större svenskt högmod, varje år ett hårdare fall. Kan vi enas om att rösta på det vi tycker är bra nästa år istället för att babbla om taktik? Eller bara skicka kungafamiljen som väl har lite reppin skillz. Sen hade förstås Anna Bergendahl målat på med alldeles för mycket darr på rösten just igår – det lät riktigt illa ibland och de tär ju synd på en talangfull sångerska.

I övrigt var jag skitledsen för att inte nån kalkon gick vidare så jag fick skriva om dessa i mina kommentarer om finalbidragen – vilka dyker upp annorstädes ikväll eller imorn (HÄPP, nu var det uppe!). Naturligtvis var jag också besviken över att också Azerbajdzjans toppenlåt blev mycket sämre live, precis som Lett-failen, men den gick i alla fall vidare och Safuro får en ny chans att imponera på mig.

Alla hade vi roligt åt Slovenien och Nederlands i twitterfeeden, utom då förstås alla gnällehjon som inte kan sluta fronta med hur mycket de hatar ESC, men de är ju mest där för att bekräfta yran.

– – –

En update till: Du MÅSTE läsa Yohos inlägg om korkade svenskar.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Live long and SUCK IT!

Comments are closed.