Trollkonster av mig?

Jag har skrivit på Sidan 4 och gått i fejd med Pär Ström igen. Det kan verka lite parodiskt, men blir man tillfrågad säger man ja. Det är förstås väldigt roligt också att redan första arga kommentarerna från läsare med Strömmen är att jag är elitist som kallar DD för landsortstidning. Tydligen bor jag också i Stockholm.

I likhet med mitt blogginlägg om Pär Ström igår kanske jag därför borde kalla mig för troll. Nu var i och för sig inte ordvalet landsortstidning mitt eget utan dök upp i redigeringen, men jag visste vad det kunde ge för reaktioner och valde att stå för det ändå. Att det däremot skulle göra mig till huvudstadselitist och dessutom göra hela min artikels poäng oväsentlig, det kunde jag aldrig ha trott. Men så är det up in this trolling bidness. Man vet aldrig hur galna n00bs kan bli.

– – –

Jag undrar förresten fortfarande om Ströms vapendragare i Pärmilla-unionen, Camilla Lindberg, uttalat sig i frågan. Det är ändå en partikamrat till Lindberg som blivit toksågad.

This entry was posted in public announcement, seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Trollkonster av mig?

Comments are closed.