Tala om att fastna i analen

Jag ska förstås inte tro att det går att peka på det irrationella i hatandet på kyrkbögeri, hur mycket hatarna än tror de battlar rationellt kommer de aldrig veta what the fuck rationellt is. Kommentaren som först trillar in på gårdagens inlägg visar det tydligt:

  1. Gunnar J. Says:
    “Analfixerade”? Visst är det väl inom gayvärlden, alltså homosexuella män, som analen liksom är en förutsättning för homosexuella handlingar (jag säger inte sexualitet, eftersom det ordet är förknippat med fortplantning)? Uppenbarligen vänder du upp och ner på innebörden…

Ba whut!? För det första tror Gunnar att gayvärlden bara är homosexuella män. 1b blir väl då att flatsex inte är sex alls och att kvinnor är asexuella men det får stå för mig att han implicerar. För det andra tror Gunnar att alla bögar har analsex, och att det bara är just analsex som är bögsex. Därför implicerar också Gunnar J att det är fett tillåtet att hångla, petta, suga av varandra som två män. Antagligen inte något han vill kännas vid att han gör.

För det fjärde är sexualitet möjligen förknippat med fortplantning, men inte styrt av det.

Oooooom vi nu brydde oss nog att ta honom på allvar. Virra vidare, dumgubbe.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.