1 x Kommande must-read

Om ett år är Elin Grelssons debutroman en faktisk fysisk bok i din hand.

Jag gick medan detta avtal slöts omkring i ett lite duggregnigt Stockholm i väntan på ett eget moment of shine. Lyssnade på Immortal och funderade på hur lång tid det där mötet kunde ta egentligen. Men sen var det slut, hon mötte mig i tunnelbanan och jag var först att få höra detta. Jag var där när Elin Grelsson ringde sin mamma från Hemköp på Ringvägen, dit jag släpat med henne för att själv kunna köpa en Fransk Nougat som lite stödsocker inför bakelsefikat en stund senare. Jag fick vara med. Jag kommer hur saker än utvecklas mellan oss i framtiden garanterat ha ett exemplar ståendes i bokhyllan, signerat, och det kan stå fuck you, won’t trick me twice eller något lika fint som jag försöker mig på att skriva här. Sak samma, det viktiga är att jag var där när 7-åriga Elin Grelsson fick sin jävla dröm, mer förtjänt än någon varit.

This entry was posted in public announcement, seriöst, skrivarlinjeprosa, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 1 x Kommande must-read

Comments are closed.