Ölfälla och tändarfail

Vi sitter på L’Assassino, jag och Panam med Sanna och Mark. Exflickvänsparmiddag (eh fast bara på öl) och jag är nöjd som fan med att ha petat in en sån före Panam ger igen med sitt ex. Det är klassisk ölfälla – alldeles för trevligt för att sluta och när man somnar halv tre vet man att det var den fredagförmiddagen det.

En tjej kommer fram och frågar om jag har en tändare hon kan låna. Du får tillbaka den med en gång! Jag lånar ut den och så pratar jag lite om hur det är jobbigare att bjuda på en cigg än en tändare av nån anledning. Panam påtalar att hon inte försökte byta ett paket mjölk mot en cigg i alla fall. Sen kommer tjejen aldrig tillbaka med tändaren och det tänker jag inte på förrän vi går ut och jag vill använda den.

Ändå värt. Och när jag kommer hem från Panam idag på förmiddagen är den faktiskt inte så wasted. Jag får smulpaj av JOV och jag hinner till och med skriva klart min text om polygami på Pillow.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ölfälla och tändarfail

Comments are closed.