How I met yr huvud i en krock

Alltså även om jag bara promenerat hade jag kunnat köras på utav bara fan. Även om batteriet i min lampa inte tagit slut i mörkret och om han haft någon alls. På så vis kan vi säga att det inte var mitt fel. Lite mer hans men: Du vet den där grejen att man är två på väg mot varandra och ingen vet vilket håll man ska väja. Till och med om båda är gående kan man krocka.

Det var en kille som brände på utav bara fan på (oh the cliché) en sån där liten trickcykel. Den lilla svängen vid Netto på Skånegatan, det är dålig sikt men vi såg varandra på några meters håll ändå. Likförbannat krock och jag slår mitt huvud i hans, blöder på kinden och har lite ont. Cykeln, är den ok? Killen verkar helt skärrad och helt Shit hur gick det? – han själv då? Han är den som hamnat på marken.

Men cykeln då? Stänkskärmen är sne. Killen skämtar och frågar om jag har flickvän. Då kan du ju säga att du varit i slagsmål! Jamen eller hur för det är ju Panams högsta dröm att jag ska börja veva på nån random på stan. Ändå ett roligt skämt. Han försöker killbonda i sin lilla minichock. Men jag säger att det är lugnt och tänker bara cykla hem. Låt cykeln va fucked då, det är ändå för kallt snart för cykling till jobbet. Den låter nåt jävulskt när jag trampar, men bara när jag trampar så det är väl kedja i stänkskärmen. Det fixar sig. Hjulet kanske är lite snett.

Jag kommer hem och twitpic:ar det första jag gör.

Den lilla oron kommer när synen verkar vara lite skakig. Rycker i vänsterögat, vilket det redan brukar göra sedan ett tag tillbaka och som jag gissar är stress (eh och kaffe kanske) men det är mer nu. Jag kan fokusera nog för att skriva lustigheter på Twitter och efter en stund börjar det ge sig. Gör man liksom? Jag mår inte illa, kräks inte, tänker klart och blir inte abnormt trött. Jag bestämmer mig för att gubbvägra akuten som alla vill få mig till. Vänta i fem timmar och få alvedon är inget för mig. Jag låter natten vara bra med sällskap och sked istället, när jag väl är säker på att tröttheten är en helt vanlig.

Yada yada ikväll är jag alltså nykter på psykologfesten.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to How I met yr huvud i en krock

Comments are closed.