Dit och tillbaks igen

Ikväll spelar jag på Sjuhäradsfestivalen i Ulricehamn. Gjorde jag för två år sen också, då nere i en grop. Detta år har jag en lite större scen och några nya låtar, men en annan sak kommer vara exakt detsamma som förra gången. Hemresan from hell. Nåja, det kanske inte regnar åtminstone, men sist var det oändligt drygt att först sitta och vänta på bussen från Uhamn där lokala svennerasister babblade om gängslagsmål kontra hederliga uppgörelser som slutade med handslag och en öl, sedan få vandra i Boråslimbo under två timmar mitt i natten innan bussen slutligen tog mig till Göteborg där sista spårvagnen hem gått för fem minuter sedan.

Tur man flyttat till stan nu i alla fall, det kommer bli trevligare att kunna gå hem.

Men gnäll åsido: det är alltid skitkul att spela live och jag gör det alldeles för lite. Mest för att jag inte orkar jaga spelningar så jag bara tar det som slängs åt mig. Fast det hade varit ännu roligare om jag hunnit med att styra upp en bra midikontroller istället för att bara köra med DJ Telefon, men jag kanske har tur så nån kan låna ut en på plats. Bara man orkar ha med sin dator på det då.

Är du i närheten – kom dit. Är du i Borås mellan halv två och fyra inatt – kom och häng.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.