Så det här är eftermatten?

Vet du hur länge sen det var sist jag bodde i tält på en festival? Skitlänge sen. Sex år har gått sedan jag svettades under duk på morgonen, bakfull som fan och levde på mjukost i tub och vad som helst för bröd som pallar trycket.

Då var det Arvika och etablerad bred festival, nu har jag varit i svetten igen fast på en mindre och toknischad. Men Norbergsfestivalen var så jävla värd att avbryta sitt uppehåll för. Visst är det något av en bristvara hos mig det där att orka med noise och typ allt utan rytmer, men nog fanns det gott om dansuntz och faktiskt en del knepigare grejer som jag ändå gillade. Ibland bara för att det var så stört.

Bäst av allt var väl förstås själva platsen. En gammal gruvindustri med sjukt fina byggnader och värsta schaktmiljön från typ Half-Life inne i största byggnaden Mimer. Där förstås ett par såg till att ta chansen att gifta sig i värsta hypetillställningen. Man blir ju lite blöt i ögat av ett sånt ståtligt nördbröllop. Det var dock jävligt svårt att ta bilder därinne så på den saken är du snuvad. Men google it, vad vet jag.

Hängde flitigast gjorde dock hela klicken på Camp 303, scenen som börjat som en inofficiell grej men nu blivit en riktig del av festivalen. Där fanns bästa dansen och slappaste förmiddagshänget, och även om Kraftcentralen var snyggare som plats var det bara när det väl var nåt fett jag hängde där. Som typ enda namnet jag hade koll på av akterna, Andreas Tilliander. Det är ganska roligt att alla tjejkompisar ville ligga med honom, men även jag charmades av upptåg som att hålla upp ens elektronik över huvet och jucka med den.

Det är ganska tråkigt att bara blasta på fylleanekdoter och vädertjat från festivaler som inte du varit på, så det ska jag inte bry mig om. Jag ville bara visa lite fina bilder och ge festivalen en massa nerd love. I topp på nästa sommars prioriteringslista.

Nu är allt bara störigt aftermath dock, jag jobbar hela veckan och hinner nog bara lägga redig energi på Pillow Talk och typ ensamrepa inför en spelning på Sjuhärads, vilken jag inte lär bo i tält på utan bara dra hem från med en gång innan jobbet börjar igen. Men man vet aldrig, det blir ju lite sug på mer. Tyckte GP lovade sol.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Så det här är eftermatten?

Comments are closed.