Fråga post jobbhelg

När man kommer hem efter en hel midsommarhelg i äldrevården och känner att man varit ifrån kontakten med verkligheten – med verkligheten menat Twitter, bloggen, resten av Internets – bör man då fundera över vad man ser som verkliga livet? Verkliga människor finnes i arbetet liksom. Men. Nä, man har insett relevansen i utfasningen av akronymen IRL.

Och man har framför allt fått hopp om framtidens ålderdom då det inte längre kommer vara vansinnigt kukigt liv på slutna avdelningar, där inget händer och inget finns att göra alls. Eftersom jag som kanske i övrigt inkapabel åldring kan ha mitt nätliv hur mycket jag vill och ba ösa på med WoW, MSN och allt det där. Tänk om den tragiskt ensamma tanten kunnat kommunicera så med sin man i boendet mittöver. See you in that lifetime!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fråga post jobbhelg

Comments are closed.