Vardag var dag

Om du undrar har jag faktiskt millenniums of material & rivers of rythm, men jag spar det till en annan grej. Det har varit dåligt med uppslag som inte gått direkt dit. Kanske har jag inte letat. Men så är det ju också helg och vem fan bloggläser på helger förutom nerd guys som jag.

På måndag börjar sommarvik #1. Mina arbetskamrater har högtidligt sågat alla andra vikarier som jag kommer placeras med, jag förväntar mig kaos och ber att slippa det ansvaret just kommande vecka då jag konstant ska få arbeta med endast en till. De verkar dock ha det ännu värre på avdelningen mitt emot, men jag sysslar inte med jämförelser när jag väl står där och förväntas veta allt trots att jag inte varit där på två år och bara lallat bort de två dagarna förra veckan.

Så ska det flyttpackas, det ska jagas försörjning månaden som kommer, det ska bekräftas vem som flyttar in med mig och JOV senare. Det ska skrivas, 4 shiz. Och som sagt nåt mer, men det är ju lugnt när allt kommer på samma gång där. Det brukar piska upp min produktion.

– – –

Igår satt jag och myste till denna låt. Den fanns inte på Spotify i den versionen, this be mp3.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.