Glidmedel (ej sex)

Jag har suttit och knåpat ihop en liten låtlista för det specifika bruket att ha dem i mp3-spelaren när man glider på stan i pepphumör. Men det blev knepigt när jag började få hets att dela med mig av saken. För vad har man att välja för rimligt format i ett digitalt mixtape egentligen? Förhålla sig till ett 60- eller 90-minuters kassettband? CD-skiva? 3-4 skivors CD-box à la teveshop? En iPod full? Eller ska man behöva gå så långt som sky is the limit? Nä usch, nåt koncept måste finnas.

Så jag valde att trycka in så mycket så att man garanterat och ganska precis får in det på en gammal förstagenerations mp3-spelare, en sån som många säkert har liggandes som skräp hemma i nån låda. 256MB-spelare då. Det var ganska motsvarande en trippel-CD, men jag slapp göra nån ordning baserat på tre delar utan bara en lång. Men shuffla den gärna. Här är den i alla fall:

Glidmedel – En 256:a full med musik att glida runt stan med (.rar)

Det är bara pepp och tro cool-musik alltihop. Tanka ner, tanka in, sen ut och glid. Låtlista? Nähädu, det är bara att tanka ner först. Grisen i säcken är ju ändå helt gratis och lite lagom olaglig. Men nog är det övervägande hiphop, och utan spärrar för återkommande artister (A.B.N. på tre såklart).

Jag skulle mixat ihop allt som ett riktigt DJ-set om jag haft några riktiga skillz att tala om. Men det har jag inte.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Glidmedel (ej sex)

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Glada känslor

Comments are closed.