Innan blogg fanns

Innan 2000-talet hade jag också en massa åsikter. Herregu jag var ju brådmogen youngster, sån jag nu skulle velat ge stryk. Då fanns inte blogg (eller typ jo, men inte i min värld). Det var tiden då man satt på Angelfire och byggde hemsida i simple editor och tryckte in animerade giffar och hade dålig färgmatchning. Dancing baby & whatnot. Jag höll mig förstås för god för det allra värsta, pretto var man redan då. Eh, ännu mer då.

Ambitioner kanske det kunde kallas i och för sig, att jag ett tag petade upp typ krönikor på engelska på en av mina tidiga hemsidor (då åtminstone html-kodat själv), den jag hade under namnet Tenskwa-Tawa, efter en karaktär i OSC:s Alvin-böcker. Men det var jävligt dåliga texter det. Idag är jag oerhört glad att det existerar en möjlighet att blogga – troligen hade jag inte skrivit överhuvudtaget annars, men tänk hur glad man kan vara för att det inte fanns lika mycket bloggande då. För i så fall hade de säkert funnits kvar därute. Nu är det bara Sourze som har lite skräp från my early days och de är mest ungdomliga men inte så jävla off. Tenskwa-Tawa däremot gnällde mest på att bakfylla fanns och skrev prettogrejer om könsroller utan nån riktigt koll.


En hälsning från Gustav ’99 – cigg i Rumänien.

Men att jag inte sparat detta crap på hårddisk nånstans, eller ännu mer all ful webb”design” man snickrade – det är fan sjukt irriterande. Nu long gone och inget webarkiv skulle någonsin brytt sig om mina små kodblock.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Innan blogg fanns

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Addicted to bloggin sumtn new

Comments are closed.