Hotties only

Signaturen “478493” kommenterar på det välspridda YouTube-klippet med Susan Boyle som sjunger arslet av varenda jävel i Britan’s got talent och träffar MITT I PRICK.

this is why I hate these type of shows…they are really all there to smirk and mock and see half talents make fools of themselves.All of the sudden surprise!!! You can be rather homely and over 40 and be talented and sing like an angel too? Duuuh? If she had looked like the chick on the jury,there would have been no condescention or thinly veiled sarcasm.

Visst är det exta fint och rörande just för att de har en hånfull inställning innnan de faktiskt hört henne sjunga, men det hindrar inte att det faktiskt fortfarande reproduceras att en kvinna* som är över 40 (eller 30 kanske?) och inte ens snygg ska ge fan i att sjunga och vicka på höften. Eller åtminstone att det är helt ok att ha den inställningen och garva som fan när höften cirkulerar.

– – –

* Nä, en man skulle inte bemötts så pga hög ålder eller allmän osnygghet. Däremot säkert om han sett töntig ut. Och fan också, jag missade Idol-uttagningen i år med…

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hotties only

Comments are closed.