Summering inför final

Jag tröstar mig med det statistiska underlaget att inga låtar som gått vidare från Andra Chansen i Mello vunnit i finalen ändå. För du vet ju precis vad jag tycker om Dawn Finer och Ugglas i årets tävling. Jag kan fortfarande inte förstå hypen på Moving On, fortfarande bara tycka det är slöseri med bra sångerska. Svensk Molitva? Kom igen.

Så jag bara låter det gå förbi att jag inte ens såg deltävlingen igår och sätter hoppet till finalen och den lilla chansen att någon av dem som gått vidare direkt som jag faktistk gillade visar att det går att knocka med låtarna också. För att jag skrev att detta kanske är det bra året har efter förra veckan kraschats helt när jag insåg att just hoppet om en tokdänga på första lyssning var ute. Kanske hjälper det att plugga låtarna lite, tanka skivan och höra studioversionerna, såna grejer. Jag hatar ju verkligen att inte ha någon solklar favvo i finalen och det verkar hända år efter år. Tur att jag skiter i om den svenska låten är bäst i ESC. Ser fram emot det ändå.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.