Dagen då

Det här är dagen då jag fyller mina 28 år och jag precis som alltid de senaste åren inte riktigt bryr mig så mycket alls, mer än att det är trevligt när folk vill bjuda en på öl och sånt. Men just idag är det faktiskt mer för att jag sitter med en färdig release i handen, eeh datorn, och ska samla på mig alla de mailadresser denna bör skickas till. Jag har inte tid med sånt där årfyllande. Jag ska bygga hype.

Så från och med ikväll och under helgen kommer den här förstasidan vara tillfälligt ersatt av en hypesida som smygvisar en bit av LSM:s illustration (den finns redan nu under rubriken “Prefix to Remix” ovan) och på måndag kommer det istället finnas en rejäl förstasida med länkad remix på samma plats, också som statisk sida. Ja, det är dags.

Återstår att fundera på om releasefest är något som ens kan göras för ett släpp av en pdf-fil, men underligare saker har väl hänt. Var ju nån som hade släppfest för en tygpåse på Oro en gång hörde jag.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagen då

Comments are closed.