Numbah 5

Det kom många förslag, och några fina, på vem som borde föräras plats nummer fem på min manslista. Men ingen lyckades ordentligt nog fylla nån slags ouppfylld kvot. Man får ju ändå tänka sig att vissa på listan kan bytas ut mot liknande, såsom jag svarade i kommentarerna att 50 Cent kunde bytas mot exempelvis Omar i The Wire. Även om Omar nog inte har samma skillz för att skriva fina små refränger.

Men naturligtvis höll jag på platsen för att själv få komma på något, och nu har jag gjort det. Lite är jag till och med sur på mig själv som inte kommit på det tidigare, men så var det ett tag sedan jag lyssnade på honom. I alla fall talar jag förstås om

Jäje “Jay-Jay” Johanson

Jag måste nog tyvärr halvt tänka bort perioden kring Antenna och det orangea håret, för där var han lite för läskig – men det smått läskiga med honom annars är ju lätt egenskapen jag är ute efter. Gullig och läskig på en gång! Och på senare tid verkar han ha börjat med skägg också, och ser nästan ut som Moira/Max i The L Word och det ger ju till och med lite touch av min tomboy/drag king-fäbless. Egentligen borde jag inte tycka om hans röst, men jag kan inte låta bli att älska växlingarna mellan vek falsett och rundad djupröst. Det är ju ett led i det totala prettoanspråket som ändå inte blir ett jobbigt sådant. Och så har vi att han garanterat snackar franska och att han poserat med en korp på ett skivomslag.

Naturligtvis bjuder jag idag på bonusbilder, det fanns ju så jävla många snyggbilder på allihop (kommer en till på Arendt i Print Screen nästa månad, bara jag får tag i en scanner för en viss jämförelse också). Vi tar dem enligt listan bakifrån.

Först Skägg-Jay:

Och mer Chris Arendt, oooh så gulligt:

Mer Darin:

Mer Fiddy:

Mer Hugh:

Hahaha ja vadå, trodde du att jag skulle klara att undvika en bild på Hugh Laurie som den gnällige, enfaldige och tokfjollige prinsen i Black Adder? Givet inte. Dessutom är det fan inte en dum syn detta heller. Kom nu ihåg att diskussionen ändå fortsätter även om jag satt mig egen femte. Back to commenting!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Numbah 5

Comments are closed.