Dirty Mind

Jag kan inte låta bli att inför kvällens spelning på Way Out West tokhylla ett Prince-omslag. En för dagen lämplig bild som gör mig glad. Om det finns någon enskild bild i mainstreampopkultur som uppvisar exakt vad jag önskar av mer mansobjektifiering är det bilden på Dirty Mind från 1980. Du ser omslaget ihop med låten i klippet nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=bNa1YgdbMZk

Alltså inte som om det inte finns mansobjektifiering eller rent specifikt samma typ av bilder, men var är dagens storstjärnor som poserar like that?

4 reaktion på “Dirty Mind

  1. Hej! Jag letar efter ett inlägg där du tipsar om en bok om hur det kan vara när ett förhållande blir lite längre och sexet går i stå. Jag skulle väldigt gärna vilja hitta den boken. Kommer du ihåg vad den heter?

    • Åh, jag kommer tyvärr inte alls på vilket på rak arm. Men ska fundera på saken.