Klitorama

Hade jag varit troende kanske arrogansen i att tro man fattar vad Gud kan vilja stört mig mest, men istället kör jag mer en djup suck och handflatan i ansiktet över Martin Ezpeletas rant om det illvilliga att placera klitoris OMG utanför slidan.

”Problemet med klitoris är placeringen
och det är här jag menar att det
finns en illvilja från Guds sida.

Varför skulle något så värdefullt
placeras utanför samlagets –
det biologiska fortlevnadens epicentrum –
naturliga beröringspunkter?

Borde inte en jämställd Gud eller en
klok Moder Natur ha placerat
klitoris i slidan, lättåtkomlig genom
vanlig penetration?”

…och yada yada Gud hatar kvinnan.

Ja, visst är det tråkigt att ”smeka klitoris ses fortfarande som en generös eftergift till kvinnan” men skyll för fan inte detta på naturen eller Gud. Det är nämligen Ezpeleta själv som avgör status för penetrationen genom att hävda att det ändå vore det bästa om den saken kunde bli lite mer problemfri. Att där, där är platsen klittan borde hänga. Att det är idealsexet som ska rättas efter, och klittan har visst mobbats ut där.

Gud har inte sagt flaska om detta, naturen håller som vanligt käft.

Här en alternativ tolkning: Vsg för god placering kvinnor, nu kan ni få orgasm utan att behöva penetreras! Tusentals år av säker sexuell njutning även innan preventivmedel kom till! Eller också kan ni penetreras också. Före, under, efter, whenever om ni känner för detta. Gräv gärna i mysteriet med sexualiteten men varför då utgå ifrån den fortplantningsfixerade versionen som inte en modern människa brytt sig om på hundra år.

Naturen och Gud fadermoder vet att man kan ligga på många sätt och att alla som inte tar ansvar för sig själva och varandra helt enkelt kan lägga ned eller skärpa sig.

– – –

Sist ett faktafel:

”På bara en kubikcentimeter finns
nyckeln till den sexuella fullkomligheten.
Det är den kvinnliga orgasmens mikrochip.”

Något du med fördel kan komplettera med lite bättre anatomiskillz via exempelvis RFSU:s Praktika för klitorissex. Nog för att klitorisollonet är den mest känsliga biten och orgasmen för de flesta inte kommer av penetration, men plz know att det finns mer än nån gömd liten magisk knapp.

– – –

Nej förlåt, sist en bonus: Första kommentaren på Ezpeletas inlägg illustrerar verkligen hur detta är ett människoskapat problem: ”Brilliant, det tar sig gamle gosse… Skulle Gud ha placerat K i slidan skulle vi gubbar inte ha en lugn stund…”

Yeah… Eller så borde ”vi gubbar” inte ha en lugn stund nu heller eftersom orgasmen är lika jävla tillgänglig för kvinnor nu också. Bara inte via kuken nödvändigtvis. Men signatur ”Pantarella” är väl en som inte tar sig tid.

Kommentarer inaktiverade.