Pepp på kartan


Pillow Talk hoppas att Regina Lund är såhär skrämd av konkurrensen.
Foto: Ola Torkelsson/Scanpix

Ikväll bänkar jag mig för UR:s omtalade animerade sexupplysningsfilm, vid namn Sex på kartan, som sänds i SVT1 kl 22.30. Jag har hört gott om den och rent allmänt känns det som en jättesmart lösning att animera när man gör en sån film. Tänk Kärlekens språk-remaken med Regina Lund liksom, allt trams  som kom med de kända skådisarnas lama scener. Här slipper man sånt och kan ta ut svängarna utan nån närmre kontrovers (såvida man då inte tecknat personerna som för unga men det är väl ingen risk att UR råkar ut för den sortens haverier).

Eventuellt kostar jag på mig en recension här imorgon!

– – –

Man kan förresten redan nu se ett program om hur filmen gjorts.

Kommentarer inaktiverade.