72 oskulder

Lästips. Go figure.

Mina homies Superklubben har oskuldstema och spottar ur sig vittnesmål i hittills fyra inlägg på bloggen (1, 2, 3, 4). Det är skitbra läsning, alla måste titta. Roligt, dråpligt, trist, skönt, alla sorter.

”Då fattade jag att det aldrig varit någon sexdebut där i bilen, bara fumlande med fylleballe.”

Vissa har förstås inte knullat än. Men med goda skäl:

”Tjejen som spelar huvudrollen i filmen Kick ass. Jag sparar mig till henne. Tydligen ska hon spela i den amerikanska versionen av Låt den rätte komma in, det ser jag fram emot.”

Jag vet inte om det är läskigt, gulligt eller om nån driver med oss, men kul är det.

– – –

Btw hade jag glömt att tipsa om ett annat Superklubben-inlägg för länge sen, nämligen det roliga vittnesmålet om killar som sett sprutorgasmfilmen som Tanja bloggade och tipsade om i en kommentar här.

Kommentarer inaktiverade.