Skynda skynda!

Om man vill ha ett duktigt stresspiller?

Man läser Aftonbladet Wendelas lilla puff om genomsnittstid för samlag ”utan förspel” (no doubt menat kuk i fitta-tid då) och visualiserar ett Fångarna på fortet-rum med en påhejande Gunde Svan utanför ”SKYNDA SKYNDA!”

Ärligt, vafan? Vad menar de? För det första är det efterblivet att mäta KiF-tid, för det andra är det efterblivet att sätta målet till hur man ska speeda upp allt för att hinna få ut något istället för att bara … jamen typ CHILLA? Åh de har inte tid med mer än 7,3 minuter pga livspussel. Dock att det är lögn. Vill man inte engagera sig är det en sak men bara där ligger felet.

Jag hoppas verkligen att det där med att förspel borträknats innebär att det finns ett mörkertal på långt fler minuter som innefattar allt det som statistikmiffona vill skära bort.

3 reaktion på “Skynda skynda!

  1. Alltså, kör verkligen folk med först förspel och sen knull och sen är det slut? Jag trodde bara det var på film. Man gör väl lite olika grejer och växlar mellan dem, typ? I alla fall jag och typ alla jag känner.