Nästa Fuck For Forest?

Om Tysklands förbundspresident Christian Wulff skulle gå med på förslaget från författaren Charlotte Roche – att ligga med henne mot att han lägger veto mot kärnkraft – ja då har vi förmodligen funnit världshistoriens mest trista ligg.

Tänk dig själv, att dels ha hela landet och delar av världen som vet och dels vara ganska säker på att den dealen inte inkluderar någon form av attraktion från Roches sida. Om du klarar av en sån pinsam bild kan du ju tänka dig själva det torra knullet också. Nu köper förstås folk sex hela tiden men de verkar vara bra på att inbilla sig att det är vanlig attraktion ändå. Man kan nog utgå ifrån att hon vet att det bara blir ett utspel och inget mer, oavsett ansökan om ”tillstånd från familjen”.

Dock att det fortfarande är oerhört tröttsamt med detta marknadstänkande om sex. Det är allt annat än god aktivism oavsett hur mycket fokus kärnkraftsfrågan får. Fuck that.

Kommentarer inaktiverade.