Allmänt meddelande

Vänligen notera:

Igår blev mitt bloggverktyg utbytt mot mer välbekanta WordPress. Det är bra. Dock har alla kommentarer förlorats, så om du surar för att just din åsikt tystats tvår jag mina händer och säger att det var nån annans fel.

Däremot går det smidigare att kommentera nu, och så är det lättare att bläddra fram de äldsta inläggen i bloggen. Men eftersom redan förra årets layoutbyte trollade bort det som skrivits i ingressdelen i det gamla verktyget så är vissa läsarfrågor borta från första årets inlägg och bara svaren står kvar och ser lite konstiga ut. Eventuellt hittar jag frågorna lokalt på min egan dator, annars tar jag nog ner dem inom kort.

Ni som länkat till enskilda inlägg komemr också råka ut för döda länkar då strukturen i adress ser annorlunda ut nu, det är också en god idé att uppdatera andra länkar, RSS-läsare och bokmärken.

Slut på meddelande.

Kommentarer inaktiverade.