Måndagsfrågan: Smoke & Mirrors

Hej Gustav!

Jag är en kille på 28 vårar som länge har undrat över en sak – hur kommer det sig att ens penis alltid ser större ut när man ser den i spegeln? Jag kan inte vara den ende här på jorden som har funderat över det.

Mvh
Nyfiken i en strut

Svar:

Först och främst en eloge till den KP-formulerade frågan. Love användningen av ”28 vårar” och ”ende på jorden som”. Men till saken då. Klart du inte är den ende på jorden. Jag har i alla fall upptäckt det också.

Men varför den ser större ut i spegeln? Det är ju mest en fråga om vinkel. Varför det i sin tur ger en sån effekt är dock ingen idé att gräva i. För att citera med ett yxskaft från Cam’ron i ”Whoo hoo” är det som att fråga: Why is water wet? Why is the sun hot? Why do birds fly? Det bara är så. Lite samma som att kameran lägger till ett par kilo kanske. På kuken.

Frågan som däremot kan ställas är vilken storlek som är den verkliga. Ser den större ut, eller är den större än du tror från ditt vanliga fågelperspektiv. Tänk på vilken bild en utomstående ser. Eye of the beholder. Jamen alltså det är ju så trött att prata storlekar och sådär, men komplexen kanske skulle avta i frekvens om man kom ihåg det här, det gör ju också att andra ser ut att ha större. Kuken din är som representant utåt precis så som spegeln visar den. Mindre komplex med det i åtanke, oavsett vad man säger om storlekens betydelse.

– – –

Fråga Pillow Talk!

Vad vill du ha svar på vad gäller relationer och sex? Jag behandlar både högt och lågt. Ibland finns det till och med enkla lösningar, i andra fall åtminstone lite fina ord som låter bra. Maila till gustav.almestad@nyheter24.se. Eller skriv i en kommentar, så är det lättare att vara anonym också.

Skrivet av:

Kommentarer inaktiverade.