Om bra glid och faran med sex 4 suga

Tordagstipset är tokviktigt. Nu jävlar ska det bli kvinnofråga alltså. Men den är viktig för alla att ha koll på, för this shit är sorgligt förbisett.

Jag har förstås redan nämnt att det där med svamp inte är något som killar ska tro de är immuna mot. Men till största delen är problemet kopplat till fittan, framför allt när vi snackar den omöjliga cirkeln där helvetet bara kommer tillbaka hur man än gör.

Det kan alltså vara för att det man gör är helt fel. Många löser symtomen genom att ösa på med glid, och matar således ofta bara svampen med socker så den kommer tillbaka hungry for more.

Julia Skott rider en ärofull käpphäst mot sockret i glidmedel. Hennes text(er ) om ämnet är ett måste för alla som inte redan läst. Det är inte du som är klantig som inte kan hålla svampen borta, det är samhället!

Skrivet av:

Kommentarer inaktiverade.