Orgasm som en hel Meg Ryan?

Måndagsfråga! Idag blir det keepin it fake.

Hej PillowTalk!

För några dagar sen gick jag med en kille hem från krogen. Jag var rätt så full och det kanske inte var världens smartaste eftersom han nu verkar gilla mig, och jag mest somnade där på efterfesten, och orkade inte gå hem när jag vaknade. Men det hör inte hit. Saken är den att han handsexade mig tills jag kom, och sen direkt efter frågar han ”fejkade du det där?” Jag svarar nej, och då frågar han ”så du fick orgasm alltså?”. Han tyckte tydligen att det var lite för kort och tyst för att vara på riktigt. (Men vem tusan frågar egentligen!)

Problemet här är alltså att det verkar som att jag fejkar när jag kommer! Så vill jag ju inte att det ska vara. Men samtidigt, om jag skulle överdriva det för att det ska verka mer troligt, då skulle det ju vara fejk på riktigt. Nu har jag ju aldrig sett en annan tjej komma, vilket man får anta att han har, så jag har ingen aning om hur det ”ska” se ut, eller hur det ”ska” kännas heller för den delen, men jag är liksom rätt nöjd med att komma som jag gör.

Men, nu till frågan – what to do? Hur ska jag göra för att visa att jag inte fejkar?

Tack på förhand! /Hemlig

Ja, vem frågar egentligen!? Det är verkligen oerhört oartigt. Jag ska inte gå för mycket Ribbing på saken, men kan man inte påtala spillregeln här – det är inte den som fejkar som begår etikettsbrott utan den som påtalar det. Om du ens gjort det alltså. Han kunde ju faktiskt bara frågat om det var skönt om han nu ville gräva lite.

Sen är jag ju förvånad att någon tror att bristen på show är det fejkade. Är man misstänksam borde det väl vara tvärtom. Men. På ett sätt är det ju en vinst, för honom och alla hans kommande. Det är ju taskigt att du ska behöva stå för den utbildningen men han lär sig förhoppningsvis att det finns många sätt att bete sig när man kommer. Många olika orgasmer. Jag vet inte om han är Meg Ryan- eller porrskadad, men nåt är det ju. Man kanske inte ens ska anta att han sett ett annan tjej komma på riktigt, om han bara sett the big show tidigare.

Du kan i alla fall inte visa att du inte fejkar. Gilla läget och enjoy istället. Hela fejkfrågan är för mycket out there, snubbar misstänker det och tjejer hotar med det. Släppa frågan är allt som hjälper och varför skulle du ta hänsyn till vad dumgubbar tror. Man kan nämligen inte avslöja någon heller, just eftersom det bakom ”fejk” ändå kan vara orgasm i botten också. Många som kunde verka överdrivna brer säkert på extra, men av lust och för att låta partnern veta att den är rätt ute. Eller av föreställningar om hur man ska låta och vara. Jag tror ändå att man kan ”träna” sig att visa mer genom att börja försiktigt, börjar man ta i lite mer är det lätt att anamma det som sin naturliga reaktion. Om man vill.

Att hänga upp sig vid att avslöja, eller visa sin äkthet, är i alla fall fel ingång i sex överhuvudtaget och Expressen kan lista tecken på riktig orgasm hela året, det hjälper ingen till fett sex. Hur uppmärksam är man på sexet om man söker tecken liksom. Sluta glo på pupillerna och ryggens vinkel och ge huvud istället.

Skrivet av:

Kommentarer inaktiverade.