Hångel längst bak, tack

Det är roligt tema på vecka 6 igen: Offentligt gullande och knullande. Hur är det att ha publik, och vad får man göra bland folk? Jag tänkte komma ut som obrydd. Det låter kanske högst väntat för någon som skriver om sex osv, men jag lovar att jag är lättgenerad generellt.

Jag har inga problem att förstå att människor ofta störs av för oprivat hånglande i kollektivtrafik och i parker (liggande också men det händer ju mer sällan), precis som för att många reagerar på bara överkroppar på sommaren. Men personligen har jag alltid tyckt att det snarare är kul med alla människor som bara inte kan hålla sig. Både för att, liksom, good for you!, men också för att det är något hett med det. Även när det inte gäller mig själv alltså.

Det fina med offentligheten är att det oftast finns utrymme nog både åt alla som helst slipper se minsta hud eller tunga och åt alla som sliter av sig kläderna på nattbussen hem. Men för att vara praktiska kunde det kanske vara dags för en officiell ”pälsdjur längst bak”-motsvarighet för alla som vill göra det sistnämnda.

Kommentarer inaktiverade.