Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.31.maj/07 ---

Vänta på besked, ja. De är rackarns dåliga på att höra av sig på BHS men snabba på att lägga ut uppsatser och seminariescheman utan att meddela en enda inblandad jävel. Således fick vi med egna efterforskningar i tisdags veta att det var seminariedags för oss, vår uppsats god nog för sista granskning. Och igår kom datumet, det viktigaste, eftersom jag bara kunde en och en halv av de tre möjliga dagarna (årliga Norrlandstrippen på gång nämlish). Även där success, eller i alla fall till hälften eftersom både vårt egna seminarium och våran opponent-duty kunde lagts på samma dag i idealfallet, nu får jag istället slänga pengar och tid på två dar i B-town.

Dessutom har de ordnat så snyggt att jag och Ran kommer att opponera på Hannas och Linas uppsats, lycka till att vara objektiv där. Men då har man i alla fall ett skäl att faktiskt läsa kompisars uppsats, det tror jag inte jag skulle orka annars.

- - -

Och tisdagskvällen hade en Rekomusik-spelning. Gick ganska bra, men den där synten som MPC:n glömde bort eller inte släppte igenom eller vad det nu var för fel - olyckligt. Jag fattade ju inte jag skulle börja sjunga där jag skulle så det blev sludderintro.

Men shit vad kul att ha en gäst, spela hindsight-rmxen, köra tokhöga falsettstämman. I could say something clever, I could say something harsh.

Nik kom dit efteråt också, bad mig ta på rökrocken, men jag tror den hamnade lite snett sen. Fick en vansinneskalender i present dock (häng med till Svankaer 30 juli!).

- - -

Sen hade jag ju missat tisdagens serier så jag, J-O-V och Teacosy såg ikapp på onsdagen, följt av en spontanutgång (spontan for me i alla fall), men den var lite halvfloppig.

Det skulle vara electro på Pustervik, och jag borde ju veta bättre än att gå dit en onsdag, men ändå. Dött. När vi kom i alla fall, det var en ensam snubbe som dansade och vi fick pliktköra för att få upp fler. Funkade rätt bra dock, och livesyntarna senare var feta, DJ:n efter dem var också fet men fick ett konstigt abrupt slut på sin session.

Men alltså, Pusterviks jävla garderobsfascister. Jag tror inte jag varit så sugen på att ge nån stryk sen jag var i pinnslagsmål med mina fiender som barn. Speciellt han den där, ja du vet han - han som smyger sig igenom en tät crowd på jakt efter just dig, och kommer upp bakifrån och rycker i din väska och väser den får du hänga in.

Men jag vill ha med mig mina fucking grejer in, fatta det. Jag vill inte punga en tjuga för inget alls, fatta det. Och även om jag inte var snål/fattig på köpet: fast du bjuder hundra för att behålla den på, får du välja mellan spö, lämna in den, eller gå (gissa var det citatet kommer ifrån!).

Det är en sån där grej jag borde sätta amendurå-antifeministerna på: Amenvadå brudar får ju ha handväskan in vafan är det jämställt då eller?

Gaaah, stryyyk.

Strrrryyyyyyk.

- - -

Så är man tbx i arbete idag, göra sig en opposition och läsa ännu mer akademisk text når man ställt in sig på göra inget alls senaste veckorna. Nä, ingen semester här inte.


Ah, nu är de här jävlarna igång igen, snygga bilder blir det, men...
Jag säger som i Rekolåten: Inget hopp, ingen framtid.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s1e19, punch out

desperate housewives
s3e14, i remember that

this life
s2e13, wish you were queer
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, reko, krypto, supa, klagan, gubbagnäll.