Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.28.maj/07 ---

Ja hej och hå, det var som vanligt en jävla fest.

Det var seg start tyvärr, men shit vad det sedan blev hett dansgolv, många människor samtidigt i the bizzarro room, caipirinha, bloody mary, bubbel. Och lite drama.

Jag trodde även hela dagen efter att min kamera var bortsupen eller snodd, men hittade den nyss i min strumplåda. Jag hade väl på känn att det var jag själv som petat undan den på nåt "smart ställe".

Inga bilder lost således, se nedan blablabla.

Jag ska inte gå in på saker, det är ju ganska givet. Men jag måste ju klaga och tycka att jag själv är lite klantig som inte har koll på telefonen så jag hinner betala in mig på klubbar jag måste gå ifrån efter fem minuter. Men jag träffade förstås Lady Di där inne på Populär, vilket var länge sen, så vi kan säga att det var ett ändå trevligt 80-spännssamtal.

(Här: ursäkt till de som lämnades kvar.)

Blev Nef istället, befarade potentiell ensamutgång till en början, men Tomas från Aska var där också med some friends, så det fanns folk att snacka med mellan rundorna. (Och apropå Aska kommer snart en till låtjävel ut, den är fet. Ska bara ha lite bas och gitarr till först.)

Och ja, yada yada sen kom jag i alla fall hem vid 8, efter att ha hängt på låset och fått en kaffe på nåt ställe inne på centralen (in order to slippa slockna på vagnen hem). Rekordet på 16 timmar festande är slaget, men bara nästan en hel 24 tyvärr.

- - -

Sen tar man långsamt städande över en hel dag, kanske lite in på idag, och man ser till att reparera badkaret som fått några lösa delar att sätta fast igen.

Det såg inte lika förjävligt ut i lägenheten som förra gången i alla fall, så det är så gott som återställt nu. Trevligt, inför min lediga vecka och allt, jag har ju inget att göra utom en möjlig förberedelse för opponering och en spelning med Reko imorgon.

Dit ska du gå förstås. Kelly's kl. 21. Imorgon som sagt.

(Idag ska jag öva på hemliga surprise-låten.)

Så kan det nämnas att jag fortfarande är kass på biljard, Nik spöade mig tre av fyra vändor i fredags och den fjärde vann jag på en tråkig åttan i för tidigt.

Men det var trevligt igen att hänga med those people (ja det slöts upp med Agnes och Josefin efteråt). Dock blev jag lite intimidated av fortsättningshängplatsen Lokals bloody mary, som Nik köpte åt mig. Jag kände mig lite generad inför sysslan att göra egna på dagfestmorgonen efter att ha smakat den.

Ja, så jävla god var den.


Anna kopierade bilden från flyern i frystejp på klädkammardörren.


Snapshot. I full gång.


Snapshot. Aggressivt bett.


Snapshot. Någon blir jagad, och sen nedbrottad var det va?


Agnes & Nik från fredagskvällen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
lost
s3e22, through the looking glass, pt. 1
s3e23, through the looking glass, pt. 2

this life
s2e12, the plumber always rings twice

six feet under
s5e11, static
ca 180 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
dagfest, vänner, krypto, egocentrum.