Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.22.maj/07 ---

Hahahahahahaha! Hahahahahahaha! Det är klart.

Färdigt.

Inlämnat.

D-uppsats à en termin: check.

Jag bryr mig inte ens om kvalitén, som Ran sa: det är listan på saker som ska fixas för godkänt vi är ute efter. För skulle jag sitta och fundera på hur det blev skulle jag ändå bara komma fram till att det var skräp, it's in mah nature.

Så det kanske förklarar att det inte bloggats nåt på fem dagar. Det var intensiva dagar nu här innan skiten var klar, och naturligtvis var den ändå klar mitt i natten, strax efter sista vagnen hem. Vi drack bubbel på det, så tiden gick ändå.

Letade plats att äta skräpmat på sen, men alla McDonk var stängda, tydligen var jag misinformerad och det var bara torsdagar det var öppet till 4 på morgonen i exempelvis Nordstan. Men när Ran gett upp och cyklat hem och jag hade lite mer tid att fördriva till första morgonvagn gick jag upp till Avenyn och hittade ett öppet Donkish ändå. Sweeet.

För det måste ju avslutas med bubbel, korrläsningsfest och skräpmat. Det bara är så.

- - -

Så ska det tipsas om ännu ett schysst mixtape som släppts nyligen. Fortsättningen på Afasi & Filthys Hotell Stress har kommit och det är nog fan bättre än volym 1. Galet bra låtar som Ändhållplatsen, Leparskor och Därför är det så soft sticker ut men det är också lätt jämnare än förra vändan som hade lite väl mycket chopped & screwed-remixar för min smak.

Men bäst är nästan Simon G's vers på Jag kunde inte bry mig mindre-beatet. Las Palmas har alltid varit mer novelty än fet rap i mina öron, men här sitter flowet fint och texten är så jävla roligt vardagsmeningslös. Som jag är känd som mannen som äter lunch, mannen som ibland sover och mannen som ibland tar en dusch. Eller skattepengar byggde denna vackra kropp.

I vilket fall, det finns för gratis nedladdning på Kingsize, om man orkar registrera sig (vilket tog emot men var värt det).

- - -

Och nu börjar hektiska veckan och helgen med se på spelningar samt festa ögonen ur sig. Darin imorgon, De la på torsdag (ja, jag får banga Umami denna gång, väntar på Busy P istället), Dagfest '07:2 på lördag. Ska säkert gå att klämma in en fredagsplan i det också. Fan vilken timing i alla fall att inget alls hände senaste helgen så man kunde arbeta ifred.


Korrläsningsfest.

statistik,
serier:
tot. minuter:
scrubs
s6e21, my rabbit
s6e22, my point of no return

entourage
s3e19, the prince's bride

24
s6e11, 4 p.m. to 5 p.m.
ca 115 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, tips.