bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tis.31.jan/06 ---

på samma dag som det skumma domedagsvädret (som i narnia under den vita häxans regim) släpper, skriver jag tenta. man tror ju liksom att det ska vara ett gott tecken.

men icke. visst, nog tror jag att jag blir godkänd, men hur irriterad blir man ändå inte på det faktum att det tydligen var tillåtet med sjukt mycket mer hjälpmedel än jag trott, eller tagit med i väskan ens. hela övningsboken, med ordentliga förklaringar till systemet, och ännu värre: egna anteckningar. vafan är det? nog för att jag sett de gamla tentornas instruktioner och fått uppfattningen att det kunde vara på detta vis, men annars brukar ju tumregeln för situationer som verkar för bra för att vara sanna lyda "då är de inte sanna".

äh, fuck it. åtta av de femton uppgifterna vet jag att jag fått full poäng på, och då är det bara 2 poäng som återstår till G, vilket resten av de halvbra svaren lär täcka upp mer än väl. men det var ju liksom bara det att jag valt detta för att jag älskar skiten och då vill man ju glänsa för fan.

- - -

men jag är i alla fall ledig nu. det blir man när man haft tenta, oavsett hur mycket annat man måste få gjort, eller ens om man vet att man misslyckats. bara för en dag i alla fall.


dagens bild: narnia-vintern från de senaste dagarna.

 

statistik,
serier
:

 

the L word - 2 avsnitt
s3e04, light my fire
s3e05, lifeline

commander in chief - 1 avsnitt
s1e06, first disaster

desperate housewives - 1 avsnitt
s2e02, you could drive a person crazy

south park - 1 avsnitt
s4e07, cherokee hair tampons

ca. 200 min.

statistik,
läsning
:
 

HP and the half-blood prince
ca. 70 min. (-> utläst)

lasermannen
ca. 50 min.

ca. 120 min.