bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- mån.12.dec/05 ---

kanske kommer allt gå väl, men troligen ska jag hittas med en halv uppsats i halsen, i soffan, i köket. doktorn säger till min Sanna: han var inte så bra på att arbeta hårt.

nej, men om man inte ska parafrasera oscar kan man istället ta och avslöja att jag har slutat oroa mig för arbetet och istället börjat att enbart plågas över hur jobbigt det är. men samtidigt kan man hitta roligheter under arbetets gång, som t.ex. Linna Johanssons fantastiska toksågning av nobelpriset och av kulturjournalisters fanatiska respekt för det-samma.

(och jag vet att det alltid handlar om att jag klagar på jobbigt pluggande i princip varenda dag, men jag lovar att det blir bättre till våren när man får hålla på med katalogisering och klassifikation all day long, i lagom takt dessutom.)

- - -

och jag har fått mitt gameboy advance-spel, kuru kuru kururin, som jag köpte på tradera för alldeles för lång tid sedan (jävla jultider på posten). fan vad jag älskar störda pussel- och gulligullspel som bara nintendo kan få för sig att skapa (saknar verkligen mitt SNES och kirby's dream course).


dagens bild: killen som sålde spelet var försiktig av sig. men kom igen grabben, det är ett gameboy-spel, med förpackningen kvar - vad kan hända? ändå hade han bubbelplast kring lådan, kartong på det, och: "aktas!".

 

statistik,
serier
:

 

gilmore girls - 2 avsnitt
s1e08, love & war & snow
s1e09, rory's dance

en decemberdröm - 1 avsnitt
#12, ett förräderi

ca. 100 min.