bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.8.dec/05 ---

jag glömde skriva det här igår: precis som jag förutspådde i söndags när jag såg sibas reklamblad i GP blev det kaos och slagsmål i butiken i förrgår. 40 ex av splitternya xbox 360 för halva priset, vafan trodde ni? "övervåld från väktarna" läser man i tidningen - tja, de tänkte ju i alla fall på att hyra in väktare. lite förvånad är jag dock över att ingen desperat julklappsjägare försökte kidnappa Fabbe för att få ett ex i lösen.

har de sett julhetskomedin "klappjakten" med Arnold Schwarzenegger, undrar man också.

- - -

vidare kan man avslöja att grupparbetet går lite lite framåt. kanske går det hela vägen. jag har ansvar för att såga kvalitetsbegreppet.

och så är jag lite besviken på hur "mustachen" slutade. plus att jag fan höll på att svimma av äckelscenen i sista kapitlet.

(och den här morgonen, när jag precis ska ut genom dörren, ser jag att podden lyser rött. jag hinner inte ladda. och eftersom jag läser ut mustaschen redan på vägen till borås blir det bara sitta och stirra i tystnad hela bussresan när batteriet väl tar slut, fem minuter in på tillbakavägen. inklämd mot fönstret av en hockeykille som sitter mycket, mycket bredbent.)


dagens bild: favorit i repris (äkta klotter i sundsvall).

 

statistik,
serier
:

 

gilmore girls - 1 avsnitt
s1e02, the lorelais' first day at chilton

monty python's flying circus - 1 avsnitt
s1e08, full frontal nudity

en decemberdröm - 1 avsnitt
#8 - tårefloden

ca. 85 min.

statistik,
läsning
:
 
mustaschen
ca. 60 min. (-> utläst.)
ca. 60 min.