bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- ons.23.nov/05 ---

jag skämtar inte nu. det är verkligen döden, eller åtminstone kuken, att skriva den här hemtentan. vid första anblicken såg det ut som att man skulle slippa egen fantasi och bara titta i böckerna, vid andra anblicken upptäckte man att det inte spelade nån roll om man somnar så fort man tittar åt böckernas håll. jag skämtar inte nu, kolla bara frågorna:

1. hur definierar du begreppet mål? redogör för de olika målnivåerna i en organisation och diskutera hur de relaterar till varandra. beskriv med eget exempel hur ett övergripande mål kan översättas och specificeras till lägre målnivåer ner genom organisationen till enskilda aktiviteter.

2. hur definierar du omvärldsbevakning? redogör för 3 viktiga sektorer som organisationer kan omvärldsbevaka genom att motivera deras betydelse för en specifik, namngiven organisation. ge exempel på en informations-källa i var och en av dessa sektorer och den information som kan erhållas från denna källa.

3. försök att beskriva målen och omvärldsbevakningens betydelse för organisationens egen informationsför-sörjning och hur de tre områdena relaterar till varandra.

skräp och skit och mög. hela källarn full.


dagens bild: han skrattar åt mig, den jäveln.

 

statistik,
serier:

 

the wire - 1 avsnitt
s3e04, amsterdam

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e10, he's slippin' 'em bread... dig?

rex the runt - 4 avsnitt
s1e01, holiday in vince
s1e02, stinky's search for a star
s1e03, easter island
s1e13, carbonara

ca 145 min.

statistik,
läsning:
 

misärtråkig kurslitteratur
jag vet inte hur länge.